Menu Βρείτε το κομμωτήριό σας
  • Accueil
  • Εγκαίνια για την εφαρμογή Style My Hair της L'Oréal Professionnel

Εγκαίνια για την εφαρμογή Style My Hair της L'Oréal Professionnel

Είναι ένα ψυχρό και γκρίζο απόγευμα στο Παρίσι. Καμεραμάν, φανατικοί της μόδας και δημοσιογράφοι σχηματίζουν ουρά στο πέτρινο δρομάκι του μοδάτου δευτέρου διαμερίσματος, περιμένοντας υπομονετικά να μπουν στο χώρο.

Στο εσωτερικό, καλεσμένοι από όλο τον κόσμο συζητούν ζωηρά μεταξύ τους, γεμίζοντας τον κομψά διακοσμημένο χώρο. Ηλεκτρονικά τάμπλετ έχουν τοποθετηθεί σε κομψά τραπέζια, έτοιμα για τις προσωπικές ανακαλύψεις και δοκιμές των καλεσμένων.

Η παρουσίαση μιας ριζοσπαστικής εφαρμογής

Το περιοδικό HairTrend News είχε την χαρά να δει για πρώτη φορά και σε αποκλειστικότητα τη νέα βελτιωμένη εφαρμογή της L'Oréal Professionnel Style My Hair, που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν διαφορετικά χρώματα μαλλιών σε ρεαλιστική μορφή, χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία της Τρισδιάστατης Επαυξημένης Πραγματικότητας (3D Augmented Reality) που χρησιμοποιεί.

Η Marion Brunet, Γενική Διευθύντρια της L'Oréal Professionnel, καλωσορίζει το κοινό με χαμόγελο κι ανοίγει την εκδήλωση περιγράφοντας την "ριζοσπαστική" πλευρά της εφαρμογής, η οποία πραγματικά "φέρνει τα πάνω κάτω στη βιομηχανία της επαγγελματικής περιποίησης ομορφιάς". Η εφαρμογή Style My Hair φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Έπειτα, ο λόγος περνά στη Lubomira Rochet, τη γαλλο-βουλγαρικής καταγωγής CDO της L'Oréal, και στον Parham Aarabi, CEO της εταιρείας Modiface, οι οποίοι καλωσορίζουν θερμά τους καλεσμένους, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την νέα εφαρμογή.

Η εφαρμογή Style My Hair σε 3D: ένα παγκόσμιο γεγονός

Η Rochet στον χαιρετισμό της εγκωμιάζει το νέο "διαμάντι", που αναμφισβήτητα "θα καθοδηγεί καλύτερα τους πελάτες μας για την επιλογή του σωστού χρώματος και προϊόντος, εξατομικεύοντας την εμπειρία του κομμωτηρίου." Η νέα εφαρμογή είναι εδώ για να ενθαρρύνει την επικοινωνία μεταξύ πελατών και κομμωτών, δυναμώνοντας τις σχέσεις ώστε να απογειωθεί το ταξίδι περιποίησης κάθε πελάτη. "Θέλουμε να παρέχουμε πραγματικές υπηρεσίες", καταλήγει στην ομιλία της.

Ο Aarabi μιλά για την τεράστια συνεισφορά της Modiface στη σύλληψη της ευρεσιτεχνίας, για όλη τη δεκαετία κατά την οποία αναπτύχθηκε και προγραμματίστηκε το υβριδικό νευρικό σύστημα της εφαρμογής. Με την υπερδύναμη που την κάνει να ξεχωρίζει, να αναγνωρίζει κάθε τύπο μαλλιών μέχρι και την πιο μικρή τρίχα, η εφαρμογή αποτελεί "ένα τεχνολογικό επίτευγμα που βασίζεται στo ρεαλισμό, την ακρίβεια και την πειστικότητα", δηλώνει με υπερηφάνεια.

Ο κόσμος όμως με αγωνία εκφράζει το μεγάλο ερώτημα: έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή Style My Hair; "Η ανάπτυξη της τεχνολογίας μας δεν τελειώνει ποτέ", απαντά ο Aarabi και το κοινό γελά. Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας νέας εποχής, όπου η βιομηχανία της ομορφιάς συναντά την τεχνολογία.

Αναμένουμε με ενθουσιασμό τις αμέτρητες δυνατότητες που υπόσχεται η επιτυχία του Style My Hair για το μέλλον!

Κατεβάστε την εφαρμογή Style My Hair.

—  Σχετικά Άρθρα  —

Style My Hair: η 3D εφαρμογή για να δοκιμάσεις χρώματα μαλλιών

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς θα έδειχνες με πράσινα μαλλιά; Σκέφτεσαι να γίνεις ξανθιά ή ίσως να δοκίμαζες μία φθινοπωρινή απόχρωση του κόκκινου; Πλέον,...

Style My Hair: η 3D εφαρμογή για να δοκιμάσεις χρώματα μαλλιών
Η Alexa Chung είναι το νέο πρόσωπο της L' Oréal Professionnel!
Η Alexa Chung είναι το νέο πρόσωπο της L' Oréal Professionnel!

Σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο, συγγραφέας και τηλεοπτική παρουσιάστρια, το style icon της Βρετανίας, Alexa Chung, προσθέτει ακόμα έναν τίτλο στο ήδη...

Βρες ένα κομμωτήριο L'Oréal Professionnel κοντά σου

Πιο Δημοφιλή